Kandó Kálmán Szakközépiskola honlapja - Miskolc web tasarIm seo kadikoy ingilizce kursu
Kandó Kálmán Szakközépiskola honlapja - Miskolc
Nyomtatás

Kedves szülők, kedves kandós diákok, kedves honlaplátogatók!Kandó épület

Szeretettel köszöntöm érdeklődő vendégeinket!


Kérem, kísérjék figyelemmel iskolai honlapunkat, ahol az általunk szervezett eseményekről tájékoztatást adunk.

Bízom benne, hogy a megújult honlapunkon megtalál minden fontos információt iskolánk életéről, legyen jelenlegi, leendő vagy volt tanulónk, illetve gyermekéért aggódó szülő, vagy csak honlapokat böngésző érdeklődő.

Amennyiben az olvasottakon kívül bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk iskolánk elérhetőségének bármelyikén.


Tisztelettel:

Baghyné Urbán Ilona

 

 

 

 


 

Iskolánkban, a Miskolci Kandó Kálmán Szakközépiskolában 1966 óta folyik oktató-nevelő munka. Az iskola 17 osztályába jelenleg 493 tanuló jár. A tantestület létszáma 45 fő, melynek munkáját 1 óraadó segíti.


Az intézmény alaptevékenysége:

Elektrotechnikai-elektronika és informatikai szakmacsoportokban szakközépiskolai nevelés-oktatás négy megalapozó évfolyammal, szakmai előkészítő ismeretek átadásával. Felkészít az érettségire, továbbtanulásra, szakmai képzésbe való bekapcsolódásra.

 

További információ...

 


 
Nyomtatás

Véradás a Kandóban


Iskolánkban immár hagyománya van a véradásnak. A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezete 2013. október 22-én ismét véradó napot szervezett a Miskolci Kandó Kálmán Szakközépiskolában. Tanulóink és dolgozóink egyaránt rendszeres résztvevői a véradó napoknak. Ez alkalommal a megjelent 63 főből 60-an tudtak vért adni, és ezzel segítséget nyújtani rászoruló embertársainknak.

 
Nyomtatás

 

A színház és a világ

 

A 2013/2014-es tanévben iskolánk ─ 12 másik oktatási intézménnyel együtt ─ részt vesz a "Hódolván Tháliának" Alapítvány színházpedagógiai programjában.

 

 
Nyomtatás

 

A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja alkalmából nagyszabású rendezvényt szervez. Ez alkalomból a Magyar Tolkien Társaság iparművészeti, irodalmi, képzőművészeti, meseíró és mozgóképes pályázatot hirdet.

A pályamunkák beérkezési határideje: 2013. november 30., éjfél!

A pályázat itt olvasható.

 
Nyomtatás

Migráns pályázat

 

A 2012-13-as tanév folyamán konzorciumi tagként – a Martin János Szakképző Iskola és az Eötvös József Építőipari, Művészeti Szakképző Iskolával) részt veszünk a Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.4.1-es